ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено найкращих

Дата: 09.11.2020 15:49
Кількість переглядів: 355

Фото без описуВведення карантинних обмежень унеможливило проведення в громаді масових заходів. Відтак, традиційне відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва пройшло онлайн. Але так само традиційно були нагороджені ті, хто протягом року найбільше відзначився у галузі культури: професіонали і аматори, любителі та фахівці. До них особисто завітав голова громади Віталій Манич, щоб вручити Грамоти селищної ради. Так, відзнаками з нагоди професійного свята було нагороджено директора Довгинського СБК Катерину Іванову, диригента Верхньотокмацького СБК Миколу Інюткіна, активну учасницю художньої самодіяльності Просторівського СБК Анну Черниш.

Також Грамотами районної державної адміністрації, районної ради і відділи культури та туризму селищної ради були нагороджені в.о. директора РЦКД Віктор Щербань, учасниця художньої самодіяльності РЦКД Наталя Рундаєва, директор Чернігівського СПК Людмила Ніконенко, художній керівник Довгинського СБК Ольга Мусієнко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь