ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з  Днем працівників торгівлі

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем працівників торгівлі

Шановні працівники торгівлі! Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників торгівлі. Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників торгівлі. З року в рік ви невпинно нарощуєте обсяги товарообігу, застосовуєте у своїй роботі нові прогресивні технології, дедалі повніше задовольняєте потреби населення в якісних товарах.

07:21 26.07.2021

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради

23 липня голова громади Віталій Манич провів засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради, під час якого булі прийняті рішення з 7 питань. Надано дозвіл на госпіталізацію малолітньої дитини до психіатричного закладу, визначено повну дієздатність неповнолітньої, яка стала матір’ю. Надано дозвіл на підписання документів від імені дитини при укладанні договорів дарування. Затверджено плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування тощо.

15:05 23.07.2021

Відбулося друге навчання соціальних робітників Чернігівської громади з домедичної допомоги

Відбулося друге навчання соціальних робітників Чернігівської громади з домедичної допомоги

Про прості речі, які рятують життя та про те, за допомогою яких знань та навичок соціальні працівники можуть покращити якість життя своїх підопічних йшлося під час другого навчання з домедичної допомоги, що відбулося на базі бібліохабу 23 липня. Провів навчання для соцробітників лікар-хірург, реабілітолог, коуч і тренер з медицини невідкладних станів Володимир Василенко (м. Запоріжжя). Опрацювали не лише теорію, але й практичні поради, дії, що можуть бути вирішальними у критичних ситуаціях.

15:01 23.07.2021

Відбулося чергове засідання сесії

Відбулося чергове засідання сесії

23 липня голова громади Віталій Манич провів засідання 10 сесії 8 скликання, під час якого було опрацьовано 144 питання. Так, зокрема, було прийнято рішення про припинення юридичної особи Замістянська ЗОШ І-ІІ ступенів шляхом ліквідації. Затверджено статут КЗ «Чернігівський центр культури та дозвілля», структури відділу культури і туризму, центру культури та дозвілля, Положення про надання платних послуг, переліку та вартості платних послуг, які можуть надаватися закладами культури Чернігівської селищної територіальної громади.

14:58 23.07.2021

Соцпрацівників навчали домедичній допомозі

Соцпрацівників навчали домедичній допомозі

Чернігівська громада продовжує працювати над покращенням якості надання соціальних послуг. Завдяки систематичній роботі в цьому напрямку нашу ТГ було відібрано для участі в Програмі «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилогу віку та паліативних пацієнтів», що реалізується за сприяння уряду Німеччини в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

15:30 20.07.2021

Вперше в Чернігівській громаді відбувся турнір з більярду

Вперше в Чернігівській громаді відбувся турнір з більярду

17 липня на базі спортивного комплексу с. Довге відбувся Тернір Чернігівської громади з більярду. Голова громади Віталій Манич, який і був одним із учасників турніру, привітав всіх спортсменів та наголосив, що цей турнір проводиться з метою популяризації і розвитку спортивного більярду серед жителів громади, підвищення рівня майстерності більярдистів. Головний суддя змагань Геннадій Рєзніков ознайомив учасників з видами більярду та різновидами ігор, з правилами гри та провів майстер-клас з технічних аспектів.

14:26 20.07.2021

Позачергова сесія підтримала комунальну аптеку

Позачергова сесія підтримала комунальну аптеку

14 липня голова громади Віталій Манич провів позачергову сесію селищної ради, під час якої було розглянуто 3 питання, направлені на півдтримку діяльності комунальної аптеки. Затверджено Програму фінансової підтримки КП «Центральна аптека № 95» (прогнозні обсяги фінансування -140 тис.грн), надано цьому закладу поворотну фінансову допомогу та уточнено у зв’язку з першими рішеннями бюджет Чернігівської СТГ.

15:12 14.07.2021

Запрацювала комісія по забезпеченню житлом дітей пільгових категорій

Запрацювала комісія по забезпеченню житлом дітей пільгових категорій

Розпочала свою роботу місцева комісія з формування пропозицій щодо потреби в субвенції із забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Провела перше засідання комісії начальник служби у справах дітей селищної ради Наталія Житарюк.

15:11 14.07.2021

Триває робота за проєктом УФСІ з реконструкції будівлі поліклініки

Триває робота за проєктом УФСІ з реконструкції будівлі поліклініки

Сьогодні відбулося засідання з розгляду тендерних пропозицій за проєктом «Реконструкція будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги з улаштуванням бандажу» за участі консультанта з розвитку громад Південно-Східного регіонального представництва УФСІ Галини Філімонової, консультанта з технічних (будівельних) питань Південно-Східного регіонального представництва УФСІ Івана Кордупеля, консультанта із закупівель Ігоря Нестеренка. До тендерного комітету надійшло 2 пропозицій. Наразі вони вивчаються.

13:52 13.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь