A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

EUКраїна

Амбулаторії громади отримали пристрої для знезараження приміщень

14 рециркуляторів та 11 кварцових ламп безплатно отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги завдяки участі Чернігівської громади в проєкті GIZ «Зміцнення ресурсів зі сталого розвитку приймаючих громад на сході України». Пристрої призначені для знезараження повітря у приміщеннях (кабінетах, коридорах медустанов), що особливо актуально нині, при спалахі інфекційних захворювань та збільшеному потоці пацієнтів.

11:18 19.10.2021

Соціальні робітники отримали жилети зі світловідбиваючим ефектом

36 жилетів із світловідбивачами було передано минулого тижня для Територіального центру соціального обслуговування. Їх отримано завдяки участі громади в проєкті «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилогу віку та паліативних пацієнтів», що реалізується за сприяння уряду Німеччини в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

13:17 18.10.2021

Медичні заклади отримали нові холодильники у рамках проєкту GIZ

Активна участь селищної ради у грантових проєктах дає свої результати. Це дозволяє не лише підвищити рівень компетенції працівників, але й посилити матеріально-технічну базу установ. Днями у рамках проєкту GIZ "Посилення системи громадянського здоров'я в контексті протидії інфекційним хворобам в громадах" медичні заклади отримали нові холодильники, які дозволять якісніше зберігати вакцини і препарати, та інше обладнання, що створить у підприємствах якісний холодовий ланцюг.

15:13 20.08.2021

Сучасна техніка для землевпорядників селищної ради від USAID в Україні

Завдяки активінй участі селищної ради у проєкті USAID в Україні "Підтримка аграрного та сільського розвитку" 27 травня для відділу архітектури, містобудування та земельних відносин було передано комплект сучасного комп'ютерного обладнання. Отримані ноутбук, багатофункціональний пристрій МФУ, гаджети, широкоформатний монітор, пристрій ДБЖ дозволять якісно обладнати робоче місце землевпорядника, підвищивши якість роботи фахівців.

15:10 28.05.2021

Придбано прапори для Чернігівської громади до Дня Європи

15 травня на базі комунального закладу «Чернігівська централізована бібліотечна система» було проведено відкритий захід до святкування Дня Європи в Україні. Для проведення заходу на високому організаційно-творчому рівні було придбано: 1 прапор Європи розміром 3х2 метра; 1 прапор Європи розміром 1.5х1 метра; 30 прапорів Європи розміром 0.2х0.1 метра, на загальну суму 4650,00 гривень. #EUKpaïнa 

15:12 15.05.2021

Поповнення новими технічними засобами реабілітації у рамках проєкту GIZ

Селищна рада опікується питаннями підтримки мешканців вразливих категорій, постійно шукаючи можливості забезпечити соціальні заклади, які працюють з такими жителями. Зробити це дають, зокрема, і раніше налагоджені партнерства. Так нещодавно пункт прокату, що діє при Територіальному центрі, поповнився новими технічними засобами реабілітації у рамках проєкту GIZ GmbH «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України». У співпраці з GIZ було отримано 15 інвалідних палиць з ручкою, 10 ходунків, 10 інвалідних візків (5 кімнатних та 5 універсальних), а також 10 протипролежневих подушок для цих інвалідних візків. Загалом, у рамках проєкту, пункт прокату було забезпечено технічними засобами реабілітації на суму 139 365 грн. Нові засоби почнуть видавати вже у березні.

15:01 26.02.2021

Бібліотеки громади поповнилися на понад 800 примірників новеньких книжок від Українського інституту книги

У рамках Програми поповнення бібліотечних фондів у 2020 році Чернігівська центральна бібліотека отримала 827 примірників нової сучасної літератури українських видавництв від Українського інституту книги. Це видання різної тематики, на будь-який смак для дорослих і дітей.

08:16 05.02.2021

Для шкіл з інклюзивними класами закуплено світлові столи-пісочниці

19 столів з підсвіткою для малювання піском на загальну суму 136,8 тис грн було закуплено селищною радою для закладів освіти, де є інклюзивні класи. П’ять столів було передано для Ільїнського НВК, чотири – опорному НВЗ Чернігівська ЗОШ ім. Темника, по два – для Просторівської ЗОШ, Стульневської школи-філії, Богданівського ОЗЗСО. По одному столу отримали Владівська ЗОШ, Чернігівська школа-філія І-ІІ ст, Чернігівська ЗОШ, Новомихайлівський НВК.

15:48 01.02.2021

Співпраця селищної ради з Українським фондом соціальних інвестицій триває

Днями КНП «Чернігівський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав від УФСІ благодійну допомогу, що дозволить підвищити якість обслуговування пацієнтів. Так, медики отримали безконтактні інфрачервоні термометри, тонометри, пульсоксиметри, два небулайзери, два монітори пацієнта, три 12-канальних кардіографи, Мішок Амбу (мішок дихального типу Амбу багаторазового використання для дорослих), глюкометри (для вимірювання рівня глюкози в крові). #EUKpaïнa 

14:23 22.01.2021

Лікарня громади отримала медичне обладнання від GIZ

Завдяки участі в міжнародних проєктах селищній раді вдається залучити додаткові ресурси для розвитку місцевих галузей. Днями до районної лікарні від нашого постійного партнера, німецького товариства з міжнародного співробітництва GIZ, надійшло медичне обладнання, заявка на безоплатне отримання якого була сформована селищною радою відповідно до потреб лікарні. Зокрема, для медичного підприємства було передано 50 диспенсерів з локтьовим дозатором для дезінфікуючих засобів, спиртовий антисептик, професійна сушильна машина, кисневий концентратор та медичні ширми.

15:35 19.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь