ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Поповнення новими технічними засобами реабілітації у рамках проєкту GIZ

Дата: 26.02.2021 15:01
Кількість переглядів: 485

Фото без описуСелищна рада опікується питаннями підтримки мешканців вразливих категорій, постійно шукаючи можливості забезпечити соціальні заклади, які працюють з такими жителями. Зробити це дають, зокрема, і раніше налагоджені партнерства. Так нещодавно пункт прокату, що діє при Територіальному центрі, поповнився новими технічними засобами реабілітації у рамках проєкту GIZ GmbH «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України». У співпраці з GIZ було отримано 15 інвалідних палиць з ручкою, 10 ходунків, 10 інвалідних візків (5 кімнатних та 5 універсальних), а також 10 протипролежневих подушок для цих інвалідних візків. Загалом, у рамках проєкту, пункт прокату було забезпечено технічними засобами реабілітації на суму 139 365 грн. Нові засоби почнуть видавати вже у березні.

Як зазначив голова громади Віталій Манич, усі отримані засоби є дуже сучасними та потрібними. Він подякував GIZ за стале партнерство та висловив свою готовність до подальшої конструктивної співпраці.

Нагадуємо, що скористатися послугами з прокату технічних засобів реабілітації може кожен житель громади, який за висновком лікарсько-консультативної комісії потребує отримання конкретного засобу реабілітації. До довідки ЛКК також додаються ксерокопії паспорту та реєстраційного номера облікової картки платника податків, заява та вкладається договір.

Послуги з прокату технічних засобів реабілітації надаються на БЕЗОПЛАТНІЙ основі. Деталі можна дізнатися за телефоном 9 12 01 або у приміщенні територіального центру (вул. Українська, 73).#EUKpaïнa 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь