A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Податкова інформує

У Запорізькій області підбили підсумки курортного сезону

У селищі Кирилівка під керівництвом голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха пройшло виїзне засідання колегії. Захід відбувся за участі представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, очільників державних відомств, установ та організацій. Позицію податкової служби регіону представляли начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, який долучився до роботи колегії в онлайн форматі, та начальниця Бердянського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова.

16:29 09.09.2021

З доходів запоріжців скарбниця отримала пів мільярда гривень військового збору

За вісім місяців від запорізьких платників до державного бюджету надійшло 527 мільйонів 512 тисяч гривень військового збору, що на 93 мільйони 608 тисяч гривень або на 22 відсотки більше показника аналогічного періоду минулого року.

16:28 09.09.2021

Запорізькі компанії і підприємці сплатили майже три мільярди гривень ПДВ

З початку року суб'єкти господарювання регіону перерахували до державного бюджету 2 мільярди 953 мільйони гривень податку на додану вартість. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, підприємства і підприємці збільшили сплату порівняно з минулорічним періодом на 396 мільйонів гривень або на 15,5 відсотка.

16:28 09.09.2021

Запоріжці сплатили до місцевих скарбниць майже 10 мільярдів гривень

За січень-серпень до місцевих бюджетів регіону надійшло 9 мільярдів 784 мільйони гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з минулим роком сплата податків збільшилася на 1 мільярд 689 мільйонів гривень або на 21 відсоток.

16:27 09.09.2021

Запорізький бізнес спрямував до державної скарбниці 7,5 мільярдів гривень

У січні-серпні від платників податків регіону надійшло 7 мільярдів 565 мільйонів гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року запоріжці збільшили сплату на 1 мільярд 662 мільйони гривень або на 28 відсотків. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

16:26 09.09.2021

"MADE IN ZP" – знак найвищої якості: Кращі підприємці регіону отримали нагороди

Перші вихідні цьогорічної осені видалися напрочуд цікавими, адже 4 та 5 вересня у Запоріжжі проходив фестиваль-ярмарок MADE IN ZP, який зібрав підприємців з усього регіону. Він став першим святом запорізької бізнес-спільноти такого масштабу, тим більше, що дата його проведення припала на професійне свято усіх українських підприємців.

16:26 09.09.2021

Запорізькі порушники на ринку пального сплатять 27 мільйонів гривень штрафів

З початку року фахівці податкової служби регіону провели 170 перевірок з питань дотримання платниками вимог щодо реєстрації акцизних складів, лічильників та наявності ліцензій на торгівлю і зберігання пального. За виявлені порушення донараховано 27 мільйонів 165 тисяч гривень, у тому числі, 21 мільйон 806 тисяч гривень штрафу та 5 мільйонів 359 тисяч гривень акцизного податку.

16:25 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь