A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Бібліохаб поповнився дитячим харчуванням

Відсьогодні в бібліохабі "ХАБ-Л" батьки можуть взяти для малечі дитяче харчування, засоби гігієни. Гуманітарна допомога підтримає ті родини, які мають гостру на це необхідність.

14:08 22.03.2022

У бібілохабі працює волонтерський пункт

Під час війни бібліохаб "ХАБ-Л" в Чернігівці став дійсно громадським простором. Тут запрацював волонтерський пункт. Уся гуманітарна допомога, яка надходить у громаду, концентрується тут. Запрошуємо жителів території, постійних та тимчасових, долучитися до допомоги чи скористатися підтримкою.

14:06 22.03.2022

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Сьогодні ви без перебільшення – супергерої! В умовах війни, коли не вистачає палива, коли ворог почувається господарем на нашій землі, ви виходите на роботу, щоб у наших домівках було світло, тепло, вода. Ви продовжуєте піклуватися про людей і ми всі цінуємо це!

10:02 20.03.2022

ЯК ЗАМІНИТИ ПІДГУЗКИ

Дорогі матусі! Війна диктує свої умови, зокрема, змінюються підходи догляду за дітками. Найбільше питань наразі отримуємо про наявність підгузків. Ми би дуже хотіли, щоб ви повернулися до звичних умов. А поки це неможливо, пропонуємо кілька способів, які обійтися без звичних «памперсів».

10:10 19.03.2022

Віталій МАНИЧ: ГРОМАДУ ПІДТРИМУЮТЬ БЛАГОДІЙНИКИ ІЗ ЗАПОРІЖЖЯ

Друзі! Благодійна організація «Благодійний фонд "Об'єднання волонтерів Запоріжжя"» за підтримки Клініки Святого Миколая передали учора для жителів території дитяче харчування, засоби дитячої гігієни, підгузки та медикаменти. Забрали вантаж у Запоріжжі працівники селищної ради.

10:06 19.03.2022

ПРО ЧУТКИ ЩОДО ЕВАКУАЦІЇ

Громадо! Наразі територією ширяться чутки про те, що з нашої громади буде проводитися евакуація жителів. Наразі ЖОДНОЇ централізованої евакуації селищна рада не проводить, тому що:

10:05 18.03.2022

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕНННЯ МЕДИКАМЕНТАМИ

Друзі! Селищна рада щодня передає потреби про різні необхідні жителям громади ресурси до Запорізької обласної військової державної адміністрації. Зокрема, мова йде про одне з найгостріших питань - потребу в медикаментах.

10:04 18.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь