A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Віталій МАНИЧ: громаді допомагають запорізькі волонтери

Дата: 24.03.2022 14:10
Кількість переглядів: 6015

Фото без описуДрузі! Чернігівська селищна рада кілька днів тому надала шкільні автобуси для перевезення біженців із Бердянська до Запоріжжя. Загалом нами було доставлено до обласного центру 120 маріупольців, які залишилися без житла та в умовах гуманітарної катастрофи.

У Запоріжжі завдяки військовий адміністрації та волонтерам автобуси навантажили гуманітарною допомогою, до складу якої увійшли: продуктові набори для соціально незахищених верств населення, ліки (антибіотики, парацетамол, бісопролол, протигрибкові засоби, інфузійні розчини, бинти, пластирі тощо), дитяче харчування (чимало різних видів сумішей, каш, пюре, соків тощо), дитячі і дорослі підгузки, засоби гігієни.

Медикаменти (118 найменувань!) для жителів нашої території передав благодійний фонд «ТАПС-Україна». Особливо вдячні за інсуліни, бо наразі в них маємо найгострішу потребу.

Також, для нашої громади були передані ліки Запорізьким гуманітарним штабом. Серед них - протизапальні, противірусні, засоби для шлунку, від кашлю, знеболювальні засоби тощо. На жаль, багатьох необхідних видів ліків просто немає в наявності. Кількість отриманих засобів невелика, але й вони надзвичайно важливі для жителів нашої громади.

Вся немедична продукція облікована та буде розподілена між 11 старостинськими округами та Чернігівкою. Ліки було передано до наших медичних підприємств: Центру ПМСД і районній лікарні.

Зверніть увагу, що, на жаль, усім цих засобів та продуктів не вистачить: ресурси (ліки та продуктові набори) обмежені й призначені для тих, хто найбільш гостро їх потребує. Всі ліки, засоби гігієни, дитяче харчування, підгузки тощо видаватимуться з письмовим підтвердженням та особистим підписом, що посвідчує отримання.

Величезна подяка за тривалу і дуже складну поїздку водіям шкільних автобусів Анатолію Чепіжку і Сергію Ткаченку, а також волонтеркам, які супроводжували біженців - Людмилі Веремій і Юлії Мустафаєвій.

Вдячний усім, хто посприяв належній організації поїздки та доставці гуманітарної допомоги для території! Все буде Україна!

З повагою Віталій МАНИЧ.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь