ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Карта Проблем – в дії

Дата: 22.02.2022 09:22
Кількість переглядів: 439

Фото без описуРобочий тиждень працівники КНП «ДОБРОБУТ» розпочали з ремонту місточка, який веде з вулиці Рєпіна до центрального парку. Звернення про поганий стан конструкції надійшло від жителів громади на карту проблем. Для зміцнення конструкції проведено зварювальні роботи на опорах містка.

 А ми нагадуємо, у громаді діє майданчик для спілкування – Карта проблем. Вона розміщена за посиланням https://chegromada.gov.ua/karta-problem-14-34-05-28-10-2020/. Усі звернення, які надходять від жителів громади – фіксуються та йдуть у роботу. Серед звернень багато тих, які стосуються поганого стану доріг обласного підпорядкування чи інших сфер, що не перебувають у компетенції селищної ради. Є – довгострокові питання, приміром, щодо капітального ремонту багатоповерхівки. Виконати їх одномоментно можливості немає, але селищна рада не лишає осторонь жодної позначеної на карті проблеми! Тож закликаємо долучатися і вказувати на проблемні питання на території, що потребують допомоги селищної ради у вирішенні. Карта дійсна для всіх населених пунктів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь