ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Звернення голови громади Віталія Манича до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 08:50
Кількість переглядів: 398

Фото без описуШановні воїни-інтернаціоналісти! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу.

За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни-миротворця.

Афганська війна забрала життя багатьох синів України. Через війну у Афганістані (1979–1989 рр.) пройшло близько 160 тисяч українців, з них 3360 не повернулося додому, більш як 8 тисяч зазнали поранення, понад 100 тисяч перенесли складні захворювання.

Після війни померло від ран і захворювань вп’ятеро більше «афганців», ніж загинуло, кількість інвалідів збільшилася в кілька разів. Це тяжкі втрати для батьків, рідних, близьких, друзів і в цілому для суспільства.

Збереження пам'яті про війну та її трагедії для нового покоління – наш святий обов'язок перед тими, хто загинув у пеклі Афгану й навіки залишився молодим, кого сьогодні немає з нами.

Ця війна загартувала ціле покоління громадян нашої держави, навчивши понад усе цінувати життя, людяність і справедливість.

Тож, в цей знаменний день від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради бажаю усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою голова громади Віталій МАНИЧ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь