A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області інформує

Дата: 01.02.2022 13:58
Кількість переглядів: 536

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалістами Чернігівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області за січень 2022 року здійснено 35 заходів щодо дотримання протиепідемічних вимог під час карантину. 

У ході перевірок на 5 об’єктах виявлені порушення, а саме: допускають відвідувачів в приміщення магазину та обслуговують покупців, які не вдягнені в засоби індивідуального захисту; здійснюють розрахунок та обслуговування покупців без одягнених одноразових рукавичок та маски;  не проводиться дезінфекція поверхонь, місць контакту рук працівників та відвідувачів в кінці зміни; не дотримуються вимог щодо правил приготування та застосування дезінфекційних засобів відповідно методичних рекомендацій, інструкцій.

За порушення протиепідемічних вимог складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення,   в тому числі 1 - за статтею  44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В ході моніторингових обстежень з суб’єктами господарювання, працівниками та відвідувачами об’єктів проведені профілактичні бесіди щодо дотримання карантинних обмежень.

Нагадаємо: ознайомитись з постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 9 грудня 2020 р. № 1236 (із змінами та доповненнями)   можна за посиланням:

 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1236-2020-%D0%BF#Text

 

Ознайомитись з постановами Головного державного санітарного лікаря України: https://moz.gov.ua/golovnij-derzhavnij-sanitarnij-likar-ukraini


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь