ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Відбулося вручення Сертифікатів і брендових подарунків для представників соціальної сфери

Дата: 28.01.2022 15:28
Кількість переглядів: 529

Фото без описуУрочистим врученням Сертифікатів і брендових подарунків завершився для представників соціальної сфери проєкт GIZ «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилого віку та паліативних пацієнтів».

Протягом минулого року соцробітники Територіального центру проходили навчання з домедичної допомоги, професійного вигорання, плинності кадрів. Також у рамках проєкту усі соцробітники отримали від наших партнерів жилети зі світловідбивачами і 8 електровелосипедів.

Заступниця голови громади Людмила Веремій привітала колектив із успішним завершенням проєкта та вручила кожному, хто успішно пройшов навчання, відзнаки та подарунки, що стануть у пригоді під час роботи: теки, блокноти, ручки і флешки.

Програма «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», у рамках якої реалізовано проєкт, є складовою частиною Програми «Перспективи розвитку східних регіонів України» Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь