A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Завершено навчання у рамках проєкту «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилого віку та паліативних пацієнтів»

Дата: 26.01.2022 14:15
Кількість переглядів: 235

Сьогодні голова громади Віталій Манич особисто привітав медиків районної лікарні, які успішно пройшли навчання у рамках проєкту «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилого віку та паліативних пацієнтів».

Він подякував працівникам за активну участь у всіх заходах проєкту та разом із Сертифікатами про навчання вручив брендові подарунки, що стануть у пригоді під час роботи: теки, блокноти, ручки і флешки.

Нагадаємо, у рамках проєкту медики пройшли навчання з домедичної допомоги, професійного вигорання, основ паліативної і хоспісної допомоги. Також для відділення паліативної допомоги лікарні було придбано 5 спеціалізованих ліжок для паліативних пацієнтів та 10 комплектів постільної білизни.

Програма «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», у рамках якої реалізовано проєкт, є складовою частиною Програми «Перспективи розвитку східних регіонів України» Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь