A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Відбувся турнір громади з настільного тенісу серед чоловіків

Дата: 18.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 201

Фото без опису15 січня у спортзалі Дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір Чернігівської селищної територіальної громади з настільного тенісу серед чоловіків. Участь у ньому взяли 11 учасників, якими було зіграно 55 ігор (по десять ігор на кожного).

Змагання проходили в особистому заліку за коловою системою із трьох сетів, згідно з якою кожен учасник турніру зіграв з усіма іншими учасниками. Кожна партія тривала до одинадцяти очок.

Відвідав турнір селищний голова Віталій Манич, який привітав учасників з першим подібним змаганням у календарі спортивних заходів 2022 року, зазначивши, що відтепер змагання з тенісу в громаді будуть проходити щорічно. Крім цього, голова громади став безпосереднім учасником турніру, довівши тим самим, що спорт і здоровий спосіб життя є запорукою здоров’я та щасливого майбутнього жителів громади.

Переможцем змагань став Богдан Титаренко, який за підсумками ігор не програв жодного матчу та виборов перше місце. ІІ місце виборов Олександр Кальченко, ІІІ місце - Віталій Пилипенко.

Наприкінці турніру головний суддя змагань Олександр Смоляний підвів підсумки заходу, оголосив результати та привітав учасників. Усі призери змагань нагороджені грамотами селищної ради та кубками. Фінансову підтримку для проведення змагань надала депутатка Запорізької обласної ради Катерина Гогунська.

Фото - Володимир Пенежко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь