A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Визначені переможці конкурсу на кращу новорічну вітрину!

Дата: 31.12.2021 11:38
Кількість переглядів: 177

Фото без описуНоворічний настрій нам створюють дрібниці. Аромат мандаринів, прикрашені ялинки, різнокольорова мішура. Око радують прикрашені вітрини магазинчиків і кафе. Цього року власники торговельних закладів не лише традиційно святково вбирали свої вітрини, але й також позмагалися у креативі.

Конкурс на краще новорічне оформлення віконних вітрин, торговельних залів, об’єктів сфери побутового обслуговування, фасадів будинків та територій, прилеглих до магазинів, підприємств ресторанного господарства та побутового обслуговування «Краща новорічно-різдвяна вітрина Чернігівської громади-2021» селищна рада оголосила вже втретє.

29 грудня комісією було оглянуто заклади та визначено переможців. Оцінювалися не лише краса прикрашених вітрин, але й креативний підхід, оформлення фасаду тощо. Найбільше балів у підсумку набрав магазин ПП «Зибарь С.П.» (с. Розівка), «срібло» – у магазину «Наталі» (Чернігівка).

Переможців у переддень Нового року привітав голова громади Віталій Манич. Він подякував підприємцям за їхнє прагнення, попри нинішні складні часи, створювати для жителів громади святкову атмосферу.

Ми дякуємо підприємцям, які відгукнулися та зареєструвалися на конкурс. Саме завдяки вам у населених пунктах громади з’являється новорічний настрій! Веселих свят!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь