ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.12.2021 13:29
Кількість переглядів: 587

Фото без опису28 грудня голова громади Віталій Манич провів засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 12 проєктів рішень. Важливим рішенням стало затвердження відкоригованих тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами та на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються КП «Чернігівське ВУЖКГ». Ознайомитися з тарифами можна за посиланнями https://chegromada.gov.ua/news/1639765950/, https://chegromada.gov.ua/news/1639765732/.

Звіт про свою діяльність представили поліцейський офіцер громади Дмитро Нечипоренко і дільничний інспектор Олександр Гапіч https://chegromada.gov.ua/news/1640700370/

Розглянуто проєкт рішення щодо визначення претендента на укладання договору на висвітлення діяльності селищної ради, що передбачено Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації». Враховуючі цінові пропозиції, надані місцевими друкованими ЗМІ, члени виконкому прийняли рішення про визначення претендентом на укладання договору ТОВ «Голос Чернігівки».

Також надано дозволи на укладання додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки від імені дитини, розглянуто житлові питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь