A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Соціальні робітники громади отримали ще п’ять електровелосипедів

Дата: 28.12.2021 13:21
Кількість переглядів: 645

Фото без описуЩе п’ятеро соціальних робітників громади отримали сьогодні електровелосипеди. Ключі від нового транспорту разом із привітаннями їм вручила заступниця голови громади Людмила Веремій. Нагадаємо, три таких транспортних засоби були вручені соціальним робітникам у жовтні.

Прокатитися вже сьогодні на новеньких велосипедах у працівників не вийде через ожеледицю і негоду, але згодом цей транспорт стане в нагоді та дозволить надавати допомогу клієнтам більш оперативно, знизить навантаження на соцпрацівників, які витрачають значний ресурс на доїзд до підопічного. Це додасть їм більше мобільності, пришвидшить доставлення харчових продуктів та виїзд до категорії населення, яка потребує допомоги. Цей велосипед заряджається від електроенергії, зарядки вистачає на день використання, швидкість він розвиває приблизно 35 км на годину.

Електровелосипеди триколісні вантажні Vega HAPPY (трицикли) отримали відтак 8 соціальних робітників Територіального центру соціального обслуговування, які обслуговують кілька населених пунктів громади. Вартість одного трициклу - близько 20 тис. грн, але громада, завдяки тісній співпраці з німецьким товариством GIZ та злагодженій роботі команди, яка координує роботу соціальної сфери, отримала трицикли безплатно.

Вісім електровелосипедів надійшли до нас завдяки участі громади в проєкті «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилого віку та паліативних пацієнтів», що реалізується за сприяння уряду Німеччини в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Раніше у рамках зазначеного проєкту соціальні робітники уже пройшли навчання з надання домедичної допомоги та професійного вигорання, а також отримали жилети зі світловідбиваючим ефектом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь