ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У Чернігівці пройшли публічні консультації з обговорення цільової молодіжної програми

Дата: 19.11.2021 15:13
Кількість переглядів: 455

Фото без опису18 листопада у Чернігівці відбулися публічні консультації на тему "Якою має бути цільова молодіжна програма та механізми її впровадження, щоб вона забезпечила реальне залучення молоді до розвитку громади?".

У рамках Summer Youth Acceleration Programme місцева депутатка Алёна Одаренко взяла за основу напрацьовані рекомедації та ініціювала процес розробки проєкту Цільової програми «Молодіжний кластер у громаді: програма розвитку громадянської освіти та підтримки молоді на території Чернігівської селищної ради на 2022-2025 роки», який презентувала на зустрічі. Цей документ передбачає системну роботу з молоддю в частині громадянської, фінансової освіти, розвитку лідерських навичок.

У неформальній обстановці разом з ініціатиною молоддю громади, представниками установ, організацій, що працюють з молоддю, та селищною радою обговорювали потенціал та перспективи прийняття Цільової програми «Молодіжний кластер у громаді: програма розвитку громадянської освіти та підтримки молоді на території Чернігівської селищної ради на 2022-2025 роки».

Цей захід є частиною проєкту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади», що реалізується ГО Інститут Політико-Інформаційних Досліджень, у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь