ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Реконструкція будівлі Чернігівської амбулаторії: енергозбереження і комфорт

Дата: 20.10.2021 13:27
Кількість переглядів: 375

Фото без описуУ Чернігівці триває реконструкція будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги з улаштуванням бандажу. Ці роботи стали результатом руху громади до покращення роботи медичної ланки, що є одним із пріоритетів стратегічного розвитку території.

Проєкт передбачає не лише безпосередню реконструкцію амбулаторії, але й закупівлю меблів, обладнання. Це дозволить суттєво заощадити кошти на опаленні, створити комфортніші умови для пацієнтів та працівників закладу.

Роботи розпочато у вересні. За місяць було частково утеплено стіни, реконструйовано покрівлю, замінено вікна. Загальна вартість будівельних робіт – 9,8 млн грн. Внутрішнє устаткування та медобладнання буде придбане за кошти місцевого бюджету, на що передбачається виділення 535,3 тис. грн.

Роботи проводяться у рамках участі Чернігівської громади в проєкті «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – покращення первинної медицини в сільській місцевості (УФСІ VII), що фінансується Урядом Федеративної республіки Німеччина через німецький Банк розвитку KfW та виконується Українським фондом соціальних інвестицій.

#EUKpaïнa 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь