ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Мешканці дізнаються про успіхи й виклики в реалізації стратегії розвитку громади

Дата: 05.10.2021 09:30
Кількість переглядів: 600

Фото без описуДля цього селищна рада розпочала проведення моніторингу виконання місцевої стратегії розвитку. ???? Вже затвердили відповідне положення і сформували робочу групу, яка проаналізує поточні показники за різними стратегічними цілями. Про результати цієї роботи громадяни дізнаються з вебсайту громади, місцевої газети, а також під час публічних заходів.

Минулого тижня учасники й учасниці робочої групи пройшли базове навчання, яке допоможе їм успішно організувати процес моніторингу. Провели захід експерти проєкту Зміцнення демократичного врядування Віталій Лисенко та Інна Стащук.

Саме зараз триває опитування мешканців і мешканок про пріоритети розвитку Чернігівської громади на наступні три роки. Дані опитування й висновки моніторингу дозволять сформувати новий план дій з реалізації стратегії. Якщо ви ще не встигли пройти опитування, переходьте за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeo2uIQpagfMK.../viewform

Стратегія розвитку Чернігівської ТГ була затверджена в грудні 2018 року на семирічний термін. Детальний план до неї на 2019-2021 роки налічує 36 проєктних ідей. Хоча внутрішній аналіз виконаних проєктів проводиться селищною радою щороку, цього разу в громаді вперше планують виконати буде виконано комплексний моніторинг і звітування перед громадськістю.

Ознайомтеся зі стратегією за посиланням https://chegromada.gov.ua/news/1565180621/

#SDGproject #СтратегіїДляЛюдей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь