ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Медики шукали «рецепт» подолання побутових і професійних конфліктів

Дата: 23.09.2021 17:18
Кількість переглядів: 416

Фото без описуПро те, як конфлікти впливають на професійне й особисте життя та які є шляхи вирішення конфліктних ситуацій, дізнавалися медичні працівники під час тренінгу з питань запобігання виникненню конфліктних ситуацій. Захід відбувся 23 вересня на базі бібліохабу «ХАБ-Л». Провела його практикуючий психолог, арт-терапевт, тренерка Людмила Світлична (м. Запоріжжя).

 

Тренерка на практичних прикладах продемонструвала, як розв'язати конфліктні ситуації, щоб кожен учасник лишився задоволеним, як вберегти себе від можливої агресії. Учасники у свою чергу ділилися своїм життєвим досвідом та випрацьовували власні рекомендації. Серед основних: дати можливість опоненту виговоритися, знайти спільні точки дотику, намагатися зрозуміти власні відчуття під час конфлікту й відчуття людини, з якою виник конфлікт.

 

Тренінг став частиною Програми «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилогу віку та паліативних пацієнтів», що реалізується за сприяння уряду Німеччини в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь