A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівська громада долучилася до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 20.09.2021 11:30
Кількість переглядів: 380

Наша громада 17 вересня разом із мільйонами активістів 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Ініціатором та координатором екологічної акції «Побачив? Прибери!» у нашій громаді став учень ОНВЗ Чернігівська ЗОШ ім. А. М. Темника, депутат Молодіжної ради Назар Галич, координатором центральної локації – молодіжний працівник селищної ради Анна Момот. Спільно, протягом місяця, їм вдалося провести вагомий об’єм робіт та залучити партнерів для втілення задуманого.

«Апельмон» став офіційним партнером і спонсором у Чернігівській громаді, забезпечивши аудіорекламу по всій мережі магазинів, придбавши сміттєві пакети, рукавички, воду та морозиво для охочих зробити громаду чистішою. Відділ освіти молоді та спорту скоординував роботу закладів освіти, селищна рада потурбувалася про техніку для прибирання та автобус для підвезення молоді. Виявляється – можемо!

Подяки від Let's do it, Ukraine за активну громадську діяльність, розвиток молодіжного волонтерського руху, правильне поводження з відходами та сприяння залученню молоді до вирішення екопроблем отримали перший заступник голови громади Віктор Сапальов, координатор від Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. Наталія Волошина, адміністратор «Апельмону» в Чернігівці Руслан Скопцов, начальник відділу маркетингу мережі «Апельмон» Діана Ходак.

Понад 300 учнів загальноосвітніх закладів громади взяли участь у прибиранні своїх сіл. Зокрема, близько сотні – на центральній локації у Чернігівці (переважно учні Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст.). Також долучилися волонтери, представники селищної ради та ДЮСШ. Активістів супроводжували представники поліції та КНП «Чернігівський Центр ПМСД».

«Озброївшись» рукавичками та сміттєвими пакетами, діти, волонтери, представники селищної ради, ДЮСШ та пересічні громадяни взялися до роботи. Спільними зусиллями на території громади було зібрано 72 тисячі літрів сміття, зокрема, 39 тисяч – у Чернігівці.

Організатором Всесвітнього дня прибирання в Україні виступив Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерств, відомств, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, бізнесу, медіа та пересічних громадян, у спільноті із Міжнародним рухом School Recycling World, Всеукраїнським молодіжним центром, Національною молодіжною радою України, Всеукраїнською асоціацією громад, громадськими організаціями, молодіжними рухами. Партнери акції – компанія PepsiCo Україна, корпорація «Біосфера», логістичний партнер компанія «Нова пошта» та мережа магазинів «Апельмон Прайм».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь