A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівська громада відтепер - в "Угоді мерів"!

Дата: 15.09.2021 17:24
Кількість переглядів: 367

Фото без описуЧернігівська ТГ приєдналася до Ініціативи Євросоюзу з підтримки енергоефективності муніципалітетів «Угода мерів», що є провідною ініціативою, започаткована Європейським Союзом, для тих, хто має чіткий курс на розвиток «зеленої» економіки, на зменшення видиків CO2 та широке впровадження енергоефективних проектів та заходів. Як зазначив голова громади Віталій Манич, це широке коло європейських програм та ініціатив, а також реальна підтримка міжнародною спільнотою ресурсозберігаючих технологій.


Завдяки цьому кроку селищна рада отримує методичну та інформаційну підтримку на шляху до підвищення енергоефективності закладів соціальної сфери та втіленню ідей «Угоди мерів».

Консультаційну підтримку у підготовці документів для приєднання до Ініціативи надала радниця міського голови з питань інвестиційної та міжнародної діяльності у місті Токмак Наталя Криворучко.

Наступний крок – розробка та представлення Плану дій Сталого Енергетичного та кліматичного Розвитку Чернігівської громади (SECAP). Це дорожня карта, яка допоможе громаді крок за кроком енергоефективно модернізувати муніципальний, житловий сектори; залучити інвестиції на професійні програми та проєкти з ефективного управління енергією, альтернативної енергетики, водопостачання та водовідведення, муніципального освітлення та очищення територій від стихійних звалищ та сміття, озеленення тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь