A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

В громаді відбулися заходи до Дня фізичної культури і спорту

Дата: 13.09.2021 15:20
Кількість переглядів: 465

Фото без опису10 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту спортивний майданчик зі штучним покриттям Богданівського ОЗЗСО зібрав чимало прихильників здорового способу життя.


Зі словами привітань до усіх присутніх звернулися перший заступник голови селищної ради Віктор Сапальов, начальник відділу освіти Лариса Куц, які вручили подяки кращим спортсменам громади, вчителям фізичної культури, найспортивнішим учням. Привітали присутніх зі спортивним святом також помічник депутата Запорізької обласної ради Катерини Гогунської, голова Чернігівської партійної організації ВО «Батьківщина» Любов Сьомик.
Не забули згадати і тих, хто стояв біля витоків спортивного руху нашої громади, хто і донині примножує спортивну славу – майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту та ветеранів спорту Чернігівської громади. 
Нині, жителі нашої ТГ також захоплюються багатьма видами спорту: футбол, стрітбол, волейбол, плавання, бокс, фігурне катання, дзюдо, вільна боротьба, шахи, шашки тощо. За підсумками моніторингу було складено спортивний паспорт громади, який відтепер знаходиться в селищній раді.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять мецената Вячеслава Курленкова, завдяки якому сьогодні в громаді є такий чудовий спортивний майданчик. Він сам був відданим спорту та людям, і закликав молодь долучатися до такої доброї справи. Жодна спортивна подія не відбувалася без його участі.
Цьогоріч святкування Дня фізичної культури і спорту набуло справді спортивного формату. Після урочистої частини на спортивних майданчиках відбулися товаристські ігри та змагання з волейболу, міні-футболу, стрітболу, легкої атлетики, настільного тенісу та спортивного орієнтування. Наприкінці свята голова громади Віталій Манич привітав усіх спортсменів та вручив подарунки на заклади освіти і подяки за участь у святкуванні.
Висловлюємо щиру подяку депутату Чернігівської селищної ради Денису Курленкову та депутатці Запорізької обласної ради Катерині Гогунській за надану спонсорську допомогу для придбання подарунків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь