ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем підприємця України

Дата: 05.09.2021 07:15
Кількість переглядів: 722

Фото без описуШановні підприємці Чернігівської громади! Тепло і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем підприємця!

Займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проєкти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки. Підприємці вносять істотний внесок як у підвищення якості життя громадян, так і в розвиток економіки країни.

Тому у цей день ми віддаємо належне праці людей, які з великим завзяттям і наполегливістю, з власної ініціативи і з справжнім ентузіазмом освоюють економічний простір, проявляють себе в різних сферах нашого життя.

Майбутнє нашого краю нерозривно пов’язано з вашою роботою, тому як ви – підприємці, вносите значний внесок у поповнення бюджету, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами, берете участь в благодійних акціях.

На вас покладаються великі надії. І ваша активна, зацікавлена ??позиція, прагнення об’єднувати зусилля для створення нового – найкраща запорука успіху.

У день підприємця бажаю вам радості і щасливого життя. Бажаю швидко знаходити всі життєво важливі рішення і стрімко розвивати свою власну справу. Нехай менше трапляється невдач, а все, про що планується і про що мріється, здійснюється. Бажаю натхнення, терпіння, рішучості і сміливості, нових досягнень! Нехай удача розпорядиться правильно і справедливо!

Нехай життя приносить чудовий настрій і радує вас! Миру і добра!

З повагою голова громади Віталій МАНИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь