ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради

Дата: 30.08.2021 10:03
Кількість переглядів: 244

Інформація Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

 

1. Назва об’єкта оцінки: комунальне нерухоме майно – частини нежитлових приміщень цілісного майнового комплексу, розташованих на першому поверсі двоповерхової будівлі літ. Б (адмінбудівля), а саме кімнати: № 16 – 13,0 кв.м, № 17 – 12,7 кв.м – загальною площею 25,7 кв.м; кімнати загального користування № 1 (частково) – 7,7 кв.м, № 18 (частково) – 5,8 кв.м – загальною площею по кімнатам загального користування – 13,5 кв.м та загальною площею по всім кімнатам 39,2 кв.м, що обліковується на балансі Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

Місцезнаходження: 71202, Запорізька обл., смт. Чернігівка, вул. Соборна, 391.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для надання приміщення в оренду.

Звіт про оцінку має бути прошитий (прошнурований), пронумерований, скріплений підписом та печаткою суб’єкта оціночної діяльності – суб’єкта господарювання, що проводив оцінку.

Для участі в конкурсі учасник подає на розгляд конкурсної комісії:

конкурсну пропозицію та підтвердні документи в окремо запечатаних конвертах з супровідним листом, який має містити опис документів, що перебувають у конвертах.

Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт з урахуванням рецензування, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також терміну виконання робіт, який не повинен перевищувати 5 календарних днів.

До підтвердних документів належать:

– заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

– копія установчого документа претендента;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки, підписання звіту про оцінку майна;

– письмові згоди оцінювачів (за необхідності), яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна, підписання звіту про оцінку майна, завірені їх особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсну документацію слід подавати до Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області за адресою: 71202, Запорізька область, Чернігівський район, смт Чернігівка, вул. Соборна, 401, приміщення 3, каб. № 29 тел. (06140) 9-12-33.

Кінцевий термін прийняття пропозицій учасників конкурсу до13.00 год. 10 вересня 2021 року.

Конкурс відбудеться 13 вересня 2021 року об 14.00 за адресою: 71202, Запорізька область, Чернігівський район, смт Чернігівка, вул. Соборна, 401, приміщення 3, каб. № 29 тел. (06140) 9-12-33.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь