A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівська громада відсвяткувала 30-у ювілейну річницю з Дня проголошення Незалежності

Дата: 25.08.2021 15:15
Кількість переглядів: 626

Фото без опису24 серпня Україна, а разом із нею і вся Чернігівська громада, святкувала 30-у ювілейну річницю з Дня проголошення Незалежності. Святкові заходи у Чернігівці зібрали чимало гостей. Ярмарок сільгосппродукції та крафтового виробництва, музичний концерт, спортивні змагання, атракціони, оригінальні фотозони, конкурс «Гастроспадщина» між старостинськими округами, найрізноманітніші частування від садиб громади та смачний куліш для всіх охочих.

Присутніх з днем народження країни привітав голова громади Віталій Манич, який подяками відзначив активісті, найкращі садиби та переможців «Гастроспадщини».

Конкурс «Гастроспадщина Чернігівської громади» проводився вперше. Він популяризуватиме місцеву нематеріальну гастрономічну спадщину та дозволить зібрати і зберегти старовинні місцеві рецепти, що з покоління до покоління передаються у сім’ях території. Цьогорічним переможцем став рецепт гарбузової каші від Просторівського округу.

Своєрідне змагання відбувалося також і між садибами, кожна з яких відрізнялася від іншої, мала яскраву родзинку. Колегіально садибою року було визнано Новополтавську садибу, якій було вручено перехідний кубок.

Родзинкою свята стали виступ етногурту «ТaRuta», організований за підтримки депутата Запорізької обласної ради Катерини Гогунської, та святковий феєрверк у нічному небі Чернігівки.

Ми вдячні всім, хто приєднався до створення свята в Чернігівці: крафтовим і сільгоспвиробникам, спонсорам, працівникам культури селища і старостинських округів, правоохоронцям, медикам, спортсменам, Молодіжній раді та кожному, хто завітав на захід.

З ювілеєм, Україно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь