ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 07:19
Кількість переглядів: 516

Фото без описуШановні жителі громади, щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України! Сьогодні ми вшановуємо символ свободи, незалежності, слави і відродження України. Під рідним знаменом наш народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність та самостійність.

Українські державні символи, як і весь державотворчий спадок, є уособленням нашої величної історії, духовними та матеріальними носіями народних традицій, предметом національної гордості і водночас упізнаваною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу.

Так, під Державним прапором ми творимо суспільні і загальнодержавні звершення, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів. З жовто-блакитним прапором наші захисники сьогодні ідуть у бій за незалежність і єдність України в зоні проведення АТО.

Цього святкового дня бажаю кожному з вас благополуччя і добробуту в родинах, мудрості, патріотизму і мирного неба. Спільними зусиллями — збережемо, розбудуємо та уславимо.

 

З повагою голова громади                                                                                                            Віталій МАНИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь