ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівська громада - відкрита для нових соціальних партнерств

Дата: 28.07.2021 11:06
Кількість переглядів: 753

Фото без опису27 липня голова громади Віталій Манич взяв участь у круглому столі, що був організований обласною державною адміністрацією для обміну досвідом, навчання на успішних прикладах реалізації стратегій розвитку громад. Віталій Манич представив досвід нашої громади та запросив громади і потенційних інвесторів до співпраці.

Участь у заході взяли, зокрема, координатор ПРООН з Цілей Сталого Розвитку у Запорізькій області Геннадій Устімов, керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, представники профільних департаментів ЗОДА, представники органів місцевого самоврядування Луганської та Донецької областей.

Учасники зібрання обговорили стан впровадження адміністративної реформи у Запорізькій області, особливості стратегічного планування розвитку територій, окремі аспекти підготовки проєктів з реалізації стратегій розвитку громад, стан функціонування системи надання адміністративних послуг на місцевому рівні та інші проблемні питання з надання адміністративних, соціальних, медичних та культурних послуг.

Навчальний візит пройшов у рамках Програми Відновлення та розбудови миру, яка реалізується ПРООН в Україні та Структурою Організації Об’єднаних Націй з питань ґендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок (ООН Жінки) в Україні за фінансування Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь