A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Звіт за результатами громадського обговорення проєкту рішення селищної ради «Про припинення юридичної особи Замістянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області шляхом ліквідації»

Дата: 22.07.2021 14:24
Кількість переглядів: 427

1. Найменування органу місцевого самоврядування, який проводив обговорення: Чернігівська селищна рада Бердянського району Запорізької області.

 

2. Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення:

Про припинення юридичної особи Замістянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області шляхом ліквідації

У зв’язку з продовженням дії постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) та забороною масових зібрань, пропозиції та зауваження приймаються у формі письмових та електронних листів. Також із дотриманням усіх заходів епідемічної безпеки публічне громадське обговорення проводилося на базі закладів загальної середньої освіти.

07 липня 2021 року проєкт для громадського обговорення було оприлюднено у підрозділі «Проєкти рішень селищної ради» розділу «Сесії» офіційного веб-сайту Чернігівської селищної ради. Зауваження та пропозиції від громадськості приймалися до 22 липня 2021 року на електронну адресу chernotg@ukr.net та за адресою смт Чернігівка, вул. Українська, 57, 71202.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні: За період громадського обговорення пропозицій щодо змісту проєкту акта не надходило.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до органу місцевого самоврядування за результатами обговорення, із зазначенням автора кожної пропозиції: За період громадського обговорення пропозицій щодо змісту проєкту акта не надходило.

5. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причин неврахування пропозицій та зауважень. За період громадського обговорення пропозицій щодо змісту проєкту акта не надходило.

6. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення: За результатами громадського обговорення проєкт рішення надіслано для ознайомлення депутатам селищної ради для прийняття рішення на черговій сесії селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь