A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2021 08:00
Кількість переглядів: 657

Фото без описуШановні жителі громади! Сьогодні українська держава відзначає особливе свято – День Конституції України! 28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 25 років тому, ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили: у ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.

В той історичний момент серця українців сповнила гордість за країну і віра в її майбутнє, адже Україна отримала довгоочікуваний Основний Закон, що окреслює основні права і свободи, обов’язки людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, порядок організації та функціонування органів державної влади, які покликані забезпечувати стабільність та розвиток демократичного суспільства.

Проте Основний Закон лише визначає шлях, яким треба йти. Решта залежить від нас, від нашої консолідації, злагодженості рішень та дій.

Згадуючи яскраві й водночас трагічні сторінки історії України в становленні державності та боротьбі за Незалежність, варто пам’ятати, що українська конституційна думка нараховує багатовікову історію. Українська Конституція пройшла складний шлях становлення і розвитку, заклавши основи державної незалежності, територіальної цілісності України, рівності всіх громадян. І до нині в ній живе дух, закладений попередніми поколіннями державотворців. Сьогодні ми, як і світова громадськість, визнаємо, що маємо Конституцію, що відповідає всім вимогам сучасного конституціоналізму.

У цей знаменний день зичу вам злагоди і миру, родинного щастя, міцного здоров’я, здійснення всіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства! Натхнення будувати і захищати Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу!

З повагою голова громади Віталій МАНИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь