A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У Чернігівці пройшов турнір з міні-футболу пам’яті Віктора Кравцова

Дата: 31.05.2021 15:26
Кількість переглядів: 698

Фото без опису29 травня відбувся ветеранський турнір з міні-футболу пам’яті голови Федерації футболу Чернігівської ТГ Віктора Васильовича Кравцова. Захід пройшов на спортивному майданчику зі штучним покриттям опорного навчально-виховного закладу Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. А.М. Темника.

На участь у змаганнях, які проходили за футзальними правилами, подали заявки 4 команди: ФК «Чернігівка», ФК «Токмак», ФК «Приморськ», ФК «Мелітополь».

Під час урочистого відкриття учасників турніру привітав голова громади Віталій Манич, який побажав учасникам успішної гри і перемог, нагадав, яким активним та завзятим учасником футбольних ігор був Віктор Васильович. До привітань приєднався директор комунального закладу «Центр туризму» Запорізької обласної ради та близький товариш Віктора Васильовича Олександр Романчук, який зазначив, що страшна хвороба забрала не лише одного із найкращих гравців футболу, а й чудову людину, друга, батька, чоловіка та опору всієї сім’ї. Зі словами вдячності про те, що не забувають Віктора Васильовича, звернулася до присутніх його дружина Любов Анатоліївна. Також, на заході були присутні діти, зять та онуки Віктора Васильовича. Головний суддя змагань - Володимир Фівка.

Пам’ять голови Федерації футболу вшанували хвилиною мовчання та запросили всіх охочих взяти участь у покладання квітів до могили Віктора Кравцова.

За підсумками ігор бронзовим призером стала команда ФК «Приморськ», срібним призером - ФК «Чернігівка». Перемогу здобула команда ФК «Токмак». Переможця та призерів турніру нагородили дипломами та кубками. Почесними грамотами та статуетками відзначили кращих гравців турніру. В номінації «Кращий бомбардир» визначено Володимира Фівку, у номінації «Найактивніший вболівальник» - Юрія Хлепітька.

Організатори висловлюють подяку за підтримку в проведенні турніру: СТОВ «Токмачани» за надану спонсорську допомогу для придбання спортивної атрибутики, Олегу Шаповалу за матеріальну допомогу та суперприз, який розігрувався наприкінці турніру, Сергію і Дмитру Швецям за придбання столика для спортивного приладдя.

Фото - Володимир Пенежко. Публікація фото в ЗМІ - лише за умови погодження з автором


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь