ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Відбулося засідання робочої групи з координації шкільного громадського бюджету

Дата: 27.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 502

Фото без опису27 травня перший заступник голови громади Віктор Сапальов провів засідання робочої групи з координації шкільного громадського бюджету Чернігівської селищної територіальної громади. На розгляд Робочої групи було винесено 9 проєктів шкільного громадського бюджету від 9 навчальних закладів громади.

Два проєкти було відхилено, оскільки вони не відповідали вимогам Положення про ШГБ. Ще дві заявки було відправлено на доопрацювання авторам та відхилено, оскільки у визначений термін поправок до заявок не надійшло. Але Віктор Сапальов подякував авторкам за роботу та активність, вручивши їм сертифікати авторів Шкільного громадського бюджету.

Відтак Робочою групою було винесено на голосування 5 наступних проєктів: «Створення багатофункціональної лаунж-зони», Ільїнський НВК, авторка – Олександра Тур; «English speaking club – нові можливості для вивчення англійської мови», Просторівська ЗОШ, авторка – Ілона Буякова; «Створення шкільного телебачення у філії Стульневський НВК», філія Стульневський НВК, автор – Максим Суббота; «Скеледром – спорт і безпечний екстрим», ОНВЗ Чернігівська ЗОШ ім. А.М. Темника, авторка – Катерина Житарюк; «Комфортний відпочинок - запорука здоров’я дітей», Довгинський НВК, авторка – Ірина Заєць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь