ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Відбулося засідання робочої групи з координації шкільного громадського бюджету

Дата: 27.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 432

Фото без опису27 травня перший заступник голови громади Віктор Сапальов провів засідання робочої групи з координації шкільного громадського бюджету Чернігівської селищної територіальної громади. На розгляд Робочої групи було винесено 9 проєктів шкільного громадського бюджету від 9 навчальних закладів громади.

Два проєкти було відхилено, оскільки вони не відповідали вимогам Положення про ШГБ. Ще дві заявки було відправлено на доопрацювання авторам та відхилено, оскільки у визначений термін поправок до заявок не надійшло. Але Віктор Сапальов подякував авторкам за роботу та активність, вручивши їм сертифікати авторів Шкільного громадського бюджету.

Відтак Робочою групою було винесено на голосування 5 наступних проєктів: «Створення багатофункціональної лаунж-зони», Ільїнський НВК, авторка – Олександра Тур; «English speaking club – нові можливості для вивчення англійської мови», Просторівська ЗОШ, авторка – Ілона Буякова; «Створення шкільного телебачення у філії Стульневський НВК», філія Стульневський НВК, автор – Максим Суббота; «Скеледром – спорт і безпечний екстрим», ОНВЗ Чернігівська ЗОШ ім. А.М. Темника, авторка – Катерина Житарюк; «Комфортний відпочинок - запорука здоров’я дітей», Довгинський НВК, авторка – Ірина Заєць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь