ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошено переможця Шкільного громадського бюджету-2021

Дата: 27.05.2021 15:55
Кількість переглядів: 467

Фото без опису27 травня було оголошено переможця Шкільного громадського бюджету-2021. Ним став проєкт від Просторівської ЗОШ «English speaking club – нові можливості для вивчення англійської мови», авторка – Ілона Буякова.

Переможця було визначено шляхом оцінювання представлених на голосування проєктів за різними показниками: креативність, актуальність, вплив на школу тощо. В оцінюванні також взяли участь самі автори проєктів.

Цього року до фіналу дійшло п’ять ініціатив: «Створення багатофункціональної лаунж-зони», Ільїнський НВК, авторка – Олександра Тур; «English speaking club – нові можливості для вивчення англійської мови», Простоірвська ЗОШ, авторка – Ілона Буякова; «Створення шкільного телебачення у філії Стульневський НВК», філія Стульневський НВК, автор – Максим Суббота; «Скеледром – спорт і безпечний екстрим», ОНВЗ Чернігівська ЗОШ ім. А.М. Темника, авторка – Катерина Житарюк; «Комфортний відпочинок - запорука здоров’я дітей», Довгинський НВК, авторка – Ірина Заєць.

Кожен з учасників – уже переможець! Вони набули нових знань, попрактикувалися в написанні проєктів. Авторів привітав перший заступник голови громади Віктор Сапальов. Він вручив кожному Сертифікат учасника та відзначив роботу кожного з авторів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь