A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби інформує

Дата: 24.05.2021 14:53
Кількість переглядів: 582

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалісти Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, продовжують здійснювати перевірки дотримання протиепідемічних вимог, встановлених постановами Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України.

Так, за минулий тиждень, мобільна група у складі працівників Держпродспоживслужби, представників Національної поліції та органів місцевого самоврядування здійснили 12 перевірок щодо дотримання карантинних обмежень, під час яких встановили порушення на 2 об’єктах.

Зокрема, виявлялися наступні порушення: відповідальні особи порушують вимоги щодо правил застосування та приготування робочих розчинів в закладах, не здійснюється дезінфекція поверхонь у кінці робочого дня.

До порушників застосовані заходи згідно чинного законодавства, зокрема надано 2 приписи (пропозицій) щодо усунення та недопущення в подальшому порушень карантинних вимог, складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення.

Водночас, у ході проведення моніторингових обстежень, представники Держпродспоживслужби проводять інформаційно-просвітницьку роботу щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь