ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Звернення голови громади Віталія МАНИЧА з нагоди вшанування Дня пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2021 07:42
Кількість переглядів: 849

Фото без описуШановні жителі громади! Традиційно 8 травня Україна разом з усім вільним світом відзначає День пам’яті та примирення. Дуже символічно, що це відбувається напередодні 9 травня – Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У цей день закликаю всіх громадян  згадати ратний подвиг і героїзм ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та схилити голову перед світлою пам’яттю безневинно загиблих жертв війни.

Віддаючи найглибшу шану тим, хто понад сімдесят років тому захистив Україну і весь світ від гітлерівської навали, хочу від усього серця висловити слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет України від російського фашизму на східному фронті. А також нашим співвітчизникам, які зараз в умовах російської окупації, ризикуючи життям, на Донбасі зберігають вірність Україні, борються з російським окупантом для найскорішого відновлення цілісності Української держави.

Ми боремось за мир на рідній землі. Ми боремось за мирне та безпечне життя всього вільного світу. За нами правда! З нами Бог! Ми переможемо!

Пам'ятаємо – перемагаємо!

З повагою голова громади                                                                                                                  Віталій МАНИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь