ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Сервіс "Карта Проблем" – в дії

Дата: 20.04.2021 14:20
Кількість переглядів: 651

Фото без описуДо селищної ради через сервіс «Карта проблем» надійшли звернення від жителів Чернігівки щодо проблеми із проїздом дорогами через пісок й щебінь, які дощова вода наносить на узбіччя на перехресті вулиць Маяковського та Шевченка й по вулиці Матроській. Днями працівники КНП «ДОБРОБУТ» виконали роботи із розчищення вказаних доріг.

А ми нагадуємо, у громаді запроваджено новий майданчик для спілкування – Карту проблем. Вона розміщена за посиланням https://chegromada.gov.ua/karta-problem-14-34-05-28-10-2020/. Усі звернення, які надходять від жителів громади – фіксуються та йдуть у роботу. Серед звернень багато тих, які стосуються поганого стану доріг обласного підпорядкування чи інших сфер, що не перебувають у компетенції селищної ради. Є – довгострокові питання, приміром, щодо капітального ремонту багатоповерхівки. Виконати їх одномоментно можливості немає, але селищна рада не лишає осторонь жодної позначеної на карті проблеми! Тож закликаємо долучатися і вказувати на проблемні питання на території, що потребують допомоги селищної ради у вирішенні. Карта дійсна для всіх населених пунктів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь