A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чемпіонат з футзалу розпочато

Дата: 01.03.2021 14:54
Кількість переглядів: 993

Фото без опису27 лютого стартував чемпіонат Чернігівської територіальної громади з футзалу ігрового сезону 2021, ігри якого проходять щосуботи на майданчику Чернігівської ДЮСШ. У чемпіонських перегонах беруть участь 7 команд: «Стріла» села Богданівка, «Вікторія» села Довге, «Буревісник» села Владівка, команда футбольного клубу «Чернігівка», «Граніт» села Новополтавка, «Кристал» смт Чернігівка та команда ДЮСШ. 

Урочисте відкриття чемпіонату з футзалу здійснив голова громади Віталій Манич, який привітав усіх гравців, вболівальників, меценатів, гостей. Зокрема висловив вдячність учасникам футбольного дійства за відданість і любов до спортивної гри, правлінню СВК «Світанок» за спонсорську допомогу у проведенні літніх ремонтних робіт приміщення спортивної школи. Він розповів про величезний внесок у розвиток футболу в громаді покійного голови футбольної федерації, високотехнічного футболіста, суддю – Віктора Кравцова та обрання нового голови федерації футболу – Володимира Фівку. Також Віталій Манич нагадав про дотримання звичайних правил гігієни, правил використання захисних масок, дотримання дистанції у громадських місцях тощо.

До вітального слова приєднався голова фізкультурно-спортивного товариства громади «Колос», директор Чернігівської ДЮСШ Сергій Макаренко, який також привітав команди чемпіонату, вболівальників з початком змагань та побажав гравцям цікавих, змістовних сутичок, а вболівальникам – отримати задоволення від ігор.

Вітання і вдячність усім командам, які прибули на чемпіонат, вболівальникам, гостям висловив у своєму вітальному виступі новообраний голова федерації футболу громади, головний суддя змагань Володимир Фівка.

Після закінчення всіх ігор чемпіонату, визначаться призери, а за підсумками голосування вболівальників та результатів ігор буде визначено футбольні номінації: «Кращий нападаючий», гравець, який заб’є найбільше голів «Кращий воротар», голкіпер, який найменше пропустить м’ячів «Кращий захисник» «Кращий капітан» «Кращий тренер» «Кращий суддя» «Кращий вболівальник»

Результати першого туру: «Стріла» - ФК Чернігівка 8:4 «Вікторія» - «Граніт» 5:5 «Кристал» - ДЮСШ 5:5

Наступний тур відбудеться 6 березня, грають команди: «Граніт» - «Буревісник» «Кристал» - «Стріла» «Вікторія» - ДЮСШ

Початок ігор о 09:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь