ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення єдиного податку на території Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області на 2020 рік»

Дата: 30.07.2019 12:38
Кількість переглядів: 437

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської селищної ради «Про  встановлення єдиного податку на території Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області на 2020 рік »

Розробник проекту - відділ економічного розвитку та інвестицій селищної ради (смт Чернігівка , вул. Українська буд 57  тел. (06140) 9 13 80.

 

Проект регуляторного акта  спрямований на встановлення  ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців 1-2 груп з метою безумовного виконання вимог Податкового кодексу України.

 

Мета прийняття регуляторного акта - зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування та  поповнення дохідної частини місцевого бюджету.  Підставою для розробки проекту є ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Чернігівської селищної ради www.cherrada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика» 

 

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

 

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до Чернігівської селищної ради  за адресою: 71202, смт Чернігівка, вул. Українська 57,  на електронну адресу chernotg@ukr.net (тел. для довідок  9 13 80)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь