ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Проведено засідання виконавчого комітету та розглянуто ряд важливих питань

Дата: 09.02.2021 11:55
Кількість переглядів: 565

Фото без опису9 лютого голова громади Віталій Манич провів засідання виконавчого комітету, під час якого було опрацьовано 54 питання. Т.в.о. начальника Чернігівського ВП Бердянського відділу поліції ГУ Національної поліції в Запорізькій області Дмитро Сопін доповів про забезпечення громадського порядку та стан боротьби зі злочинністю на території Чернігівської селищної територіальної громади у 2020 році.

Затверджено інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги. Прийняті рішення про створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чернігівської селищної ради та створення робочої групи з координації громадського бюджету (бюджету участі) Чернігівської селищної територіальної громади. Розглянуті питання щодо надання матеріальної допомоги окремим категоріям мешканців. Вирішено низку майнових питань та питань з надання соціальних послуг Територіальним центром.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь