A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Локдаун завершено: які карантинні обмеження ще діють

Дата: 24.01.2021 14:51
Кількість переглядів: 279

У понеділок, 25 січня, завершується термін дії жорсткого карантину, який ввели в Україні від 8 січня. Знову почнуть працювати непродовольчі магазини, кафе, ресторани, торгово-розважальні центри, але з карантинними обмеженнями. Україна повертається до «помаранчевого» рівня.

Що заборонено в «помаранчевій» зоні: самовільне залишення місця самоізоляції, обсервації;перебування у громадському транспорті та приміщеннях без засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів);  проведення концертів, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів із більш ніж 20 учасниками; відвідування спортзалів, які не можуть дотримуватися обмежень, – одна людина на 20 кв. м;  робота всіх закладів розміщення, окрім готелів, планові госпіталізації у медзакладах;  дискотеки та нічні клуби.

Що дозволено в «помаранчевій» зоні: заклади громадського харчування працюватимуть, якщо заповнюваність становитиме менш як 50% посадкових місць; перевезення в громадському транспорті у разі заповненні не більш ніж 50% місць для сидіння; робота музеїв, бібліотек, фітнес-центрів, якщо кількість відвідувачів не перевищує одну людину на 20 квадратних метрів; спортивні заходи, а також матчі ігрових видів спорту професійних клубів без глядачів, зі щоденним контролем здоров’я учасників; знову почнуть працювати магазини непродовольчих товарів, кафе, ресторани, роботу яких обмежували під час локдауну.

 «Помаранчева» зона карантину дозволяє проведення навчального процесу в закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти у групах понад 20 осіб. Навчання може тривати, якщо на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває менше 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь