A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

В рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» поліцейському офіцеру вручено службовий автомобіль

Дата: 27.11.2020 17:00
Кількість переглядів: 382

Фото без описуСьогодні поліцейському офіцеру Дмитру Нечипоренку було вручено службовий автомобіль, що наша ОТГ мала змогу отримати у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». Ми – одна з восьми громад області, що стала учасницею цього проєкту, запровадивши на своїй території нову послугу.

Транспортний засіб Дмитру передав заступник начальника управління відділу охорони громадського порядку, масових заходів УПД ГУНП в Запорізькій області, майор поліції Олександр Кривенко, який зазначив, що ситуація на ввіреній правоохоронцю території великою мірою залежатиме від його бажання працювати та чуйного ставлення до людей. Привітав з «обновкою» поліцейського і голова громади Віталій Манич, підкресливши, що ОТГ має великі сподівання на Дмитра та готова його у разі необхідності підтримувати.

Автомобіль Renault Duster, оснащений спорядженням для подолання кризових ситуацій, в яких можуть опинитися мешканці громади, значно полегшить офіцеру громади виконання його посадових обов’язків та дозволить швидше реагувати на звернення жителів.

Нагадаємо, офіс поліцейського громади, який обслуговуватиме жителів Новомихайлівського, Стульневського, Новоказанкуватського та Новополтавського старостинських округів, розташований в с. Новополтавка. Селищна рада облаштувала на поліцейській станції для дільничного офіцера поліції робочий кабінет та кімнату відпочинку меблями, новою комп´ютерною технікою та побутовими приладами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь