ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У Чернігівській громаді представлено поліцейського офіцера громади

Дата: 18.11.2020 16:19
Кількість переглядів: 490

Фото без описуСьогодні у Чернігівській громаді представлено нового захисника правопорядку. Це – поліцейський офіцер громади Дмитро Олегович Нечипоренко. Саме він буде боронити спокій та надавати екстрену допомогу жителям Новомихайлівського, Стульневського, Новоказанкуватського та Новополтавського старостинських округів.

Наша громада - одна із восьми ОТГ Запорізької області, яка бере участь у пілотному проєкті «Поліцейський офіцер громади». Для реалізації проєкту селищна рада облаштувала на поліцейській станції в с. Новополтавка для дільничного офіцера поліції робочий кабінет та кімнату відпочинку меблями, новою комп´ютерною технікою та побутовими приладами. І вже протягом місяця правоохоронець отримає завдяки проєкту службовий автомобіль.

Поліцейська станція, на якій постійно працює дільничний офіцер поліції, розташована в с. Новополтавка. Головне його завдання– орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Дмитро має понад 7 років стажу у правоохоронних органах, пройшов серйозну фахову підготовку та переміг під час жорсткого відбору з-поміж багатьох претендентів.

Закликаємо! Якщо ви бачите, що коється правопорушення - телефонуйте дільничному офіцеру громади, до якого також можете звертатися у разі порушення ваших прав як громадянина. Щодня він буде на зв’язку за телефоном 0661317397.

Зробимо разом нашу громаду безпечною


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь