ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У Чернігівській громаді представлено поліцейського офіцера громади

Дата: 18.11.2020 16:19
Кількість переглядів: 503

Фото без описуСьогодні у Чернігівській громаді представлено нового захисника правопорядку. Це – поліцейський офіцер громади Дмитро Олегович Нечипоренко. Саме він буде боронити спокій та надавати екстрену допомогу жителям Новомихайлівського, Стульневського, Новоказанкуватського та Новополтавського старостинських округів.

Наша громада - одна із восьми ОТГ Запорізької області, яка бере участь у пілотному проєкті «Поліцейський офіцер громади». Для реалізації проєкту селищна рада облаштувала на поліцейській станції в с. Новополтавка для дільничного офіцера поліції робочий кабінет та кімнату відпочинку меблями, новою комп´ютерною технікою та побутовими приладами. І вже протягом місяця правоохоронець отримає завдяки проєкту службовий автомобіль.

Поліцейська станція, на якій постійно працює дільничний офіцер поліції, розташована в с. Новополтавка. Головне його завдання– орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Дмитро має понад 7 років стажу у правоохоронних органах, пройшов серйозну фахову підготовку та переміг під час жорсткого відбору з-поміж багатьох претендентів.

Закликаємо! Якщо ви бачите, що коється правопорушення - телефонуйте дільничному офіцеру громади, до якого також можете звертатися у разі порушення ваших прав як громадянина. Щодня він буде на зв’язку за телефоном 0661317397.

Зробимо разом нашу громаду безпечною


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь