ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Привітання голови громади Віталія Манича з Днем усиновлювача

Дата: 30.09.2020 08:17
Кількість переглядів: 356

Фото без описуШановні земляки! В Україні 30 вересня відзначається День Усиновлювача, який збігається з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Діти – це наше майбутнє. І святий обов’язок суспільства докласти максимум зусиль, щоб не допустити втрати віри, любові та надії у дітей, яким не пощастило з біологічними батьками. Кожна дитина має право на виховання в сімейному оточенні незалежно від того, чи може її біологічна родина забезпечити нормальні умови життя й виховання, чи виконують належним чином свої обов’язки батьки.

Лише сім’я створює для дитини життєво необхідні умови для виховання та соціалізації. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності - тим, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Тому, я вітаю зі святом наших усиновлювачів та опікунів, бажаю їм витримки, здоров’я, сили, родинного затишку, благополуччя і злагоди.

Також, закликаю всіх небайдужих зазирнути в глибину свого серця, можливо там ви знайдете достатньо любові та сміливості глянути в очі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, щоб назавжди витерти з їх пам’яті важки хвилини, часи, дні та роки очікування на люблячих та розуміючих батьків, для яких немає поняття чужі діти.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь