A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівчан запросили дізнатися про інструменти громадської участі

Дата: 03.08.2020 15:18
Кількість переглядів: 475

Фото без описуПро те, які існують інструменти громадського впливу та як вони застосовуються в Чернігівській ОТГ йшлося під час онлайн-зустрічі, яку провела Катерина Житарюк 31 липня. Вона також ознайомила учасників і учасниць зустрічі з результатами проведеного раніше опитування.

Участь в анкетування узяли, за оновленими даними, 150 жителів селища. 61,4% з них комфортно, або скоріше комфортно жити в Чернігівці. 92 % тим чи іншим чином хотіли б впливати на рішення місцевої влади. Знають про те, які існують інструменти громадської участі, 76,7% опитаних. Серед основних змін, яких потребує селище, були названі наступні: створення зон для відпочинку (парки, спортивні і дитячі майданчики) - 48,6%, розміщення додаткових елементів благоустрою (урни, лавки тощо) - 18,9%, підвищення якості та різноманітності дозвілля (святкові, тематичні навчальні й розважальні заходи) - 12,2 %, облаштування креативних фотозон - 4,7 %, створення нових робочих місць - 3,5 %, додаткове озеленення - 2,7 %, туалет біля дитячого майданчика - 2,1 %, приведення пішохідних тротуарів у належний стан й відновлення селищного парку – по 1,4 %. Детальніше про те, як жителі можуть долучитися до громадської діяльності, розповіла завідувачка сектору організаційної роботи селищної ради Альона Синєпольська.

Захід став першим в рамках реалізації в Чернігівській громаді проєкту «Зміцнення демократичного врядування» (ІІІ), що виконується ГО «СТЕП» за підтримки National Endowment for Democracy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь