ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Чернігівчан запросили дізнатися про інструменти громадської участі

Дата: 03.08.2020 15:18
Кількість переглядів: 524

Фото без описуПро те, які існують інструменти громадського впливу та як вони застосовуються в Чернігівській ОТГ йшлося під час онлайн-зустрічі, яку провела Катерина Житарюк 31 липня. Вона також ознайомила учасників і учасниць зустрічі з результатами проведеного раніше опитування.

Участь в анкетування узяли, за оновленими даними, 150 жителів селища. 61,4% з них комфортно, або скоріше комфортно жити в Чернігівці. 92 % тим чи іншим чином хотіли б впливати на рішення місцевої влади. Знають про те, які існують інструменти громадської участі, 76,7% опитаних. Серед основних змін, яких потребує селище, були названі наступні: створення зон для відпочинку (парки, спортивні і дитячі майданчики) - 48,6%, розміщення додаткових елементів благоустрою (урни, лавки тощо) - 18,9%, підвищення якості та різноманітності дозвілля (святкові, тематичні навчальні й розважальні заходи) - 12,2 %, облаштування креативних фотозон - 4,7 %, створення нових робочих місць - 3,5 %, додаткове озеленення - 2,7 %, туалет біля дитячого майданчика - 2,1 %, приведення пішохідних тротуарів у належний стан й відновлення селищного парку – по 1,4 %. Детальніше про те, як жителі можуть долучитися до громадської діяльності, розповіла завідувачка сектору організаційної роботи селищної ради Альона Синєпольська.

Захід став першим в рамках реалізації в Чернігівській громаді проєкту «Зміцнення демократичного врядування» (ІІІ), що виконується ГО «СТЕП» за підтримки National Endowment for Democracy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь