ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

На період карантину підприємцям сплачуватимуть допомогу на дітей

Дата: 10.06.2020 11:47
Кількість переглядів: 643

До уваги жителів громади! З метою посилення соціального захисту сімей з дітьми на період вжиття заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню COVID-19, Кабінет Міністрів України запровадив на період карантину та на один місяць після дати його відміни виплату фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування, належать до І та ІІ групи оподаткування і сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, допомоги на дітей віком до 10 років.

ПОРЯДОК виплати вищевказаної допомоги затверджений Постановою КМУ від 22.04.2020 № 329 "Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми". Постановою Кабінету Міністрів від 01.06.2020 № 432 затверджені зміни до зазначеного ПОРЯДКУ і з 01.06.2020 за оформленням допомоги можуть звернутися також фізичні особи-підприємці, які зареєстрували підприємницьку діяльність у січні – березні 2020 року, або які до 31.03.2020 перейшли на спрощену систему оподаткування та обрали І або ІІ групу оподаткування.

Зазначаємо також, що фізичні особи - підприємці, які звільнені від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (пенсіонери, особи з інвалідністю) та мають дітей віком до 10 років можуть звертатися для оформлення вищевказаної допомоги, надавши документи, що підтверджують відповідний статус. Отримати консультацію з питань подачі документів для призначення вказаної допомоги можна за телефонами 06140 9 10 00 (ЦНАП) та 06140 9 16 40 (УСЗН)


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь