A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Відбулася чергова сесія селищної ради

Дата: 29.05.2020 14:15
Кількість переглядів: 485

Фото без опису29 травня голова громади Віталій Манич провів чергове засідання сесії селищної ради, під час якого депутати опрацювали 139 питань. Основними стали питання фінансування районної лікарні.

 

Зокрема, йдеться про затвердження Програми фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Чернігівська районна лікарня» на 2020 рік, загальний обсяг фінансування якої 1,2 млн грн. Також затверджено Програму місцевих стимулів медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Чернігівська районна лікарня», за якою фінансуються компенсації працівникам, прийнятими на військову службу за контрактом в зоні проведення ООС, матеріальне заохочення медпрацівників до професійних свят, компенсації на навчання в інтернатурі, стимулюючі виплати працівникам на загальну суму 155656 грн.

 

Детальніше про функціонування районної лікарні у рамках медичної реформи депутатам роз’яснила запрошена експертка з питань впровадження реформи Аліса Макаріхіна. Також для районної лікарні було затверджено фінансовий план і Статут.

 

Серед інших питань, сесією було затверджено звіт про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади Чернігівської селищної ради за I квартал 2020 року. Так доходи громади склали 30 946 242 грн, видатки – 31 361 732 грн. 

 

Сесією внесені зміни до Програми розвитку та утримання комунальних підприємств водопровідно-каналізаційного господарства Чернігівської селищної ради, цільової Програми запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території ОТГ, Програми підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, сімей із дітьми, малозабезпечених сімей, Програми «Шкільний автобус». У зв’язку зі скасуванням фінансування у 2020 році проєктів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підтримку розвитку ОТГ та необхідністю завершення реалізації проєкту «Будівництво спортивного майданчику із штучним покриттям на території опорного навчально-виховного закладу Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст. імені Героя Радянського Союзу А.М. Темника» було внесено зміни до Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської ОТГ.

Також прийняті рішення щодо майнових, кадрових і земельних програм. Затверджено перелік кладовищ на території населених пунктів Чернігівської громади, яких нараховується 86 одиниць.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь