ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Люди похилого віку отримали продуктові набори від мережі магазинів АТБ

Дата: 14.04.2020 09:14
Кількість переглядів: 629

Фото без описуСелищна рада продовжує піклуватися про літніх людей, бо вони зараз – найвразливіші. Протягом останніх днів в.о. старост, спільно з працівниками територіального центру селищної ради, доставляли жителям похилого віку продуктові набори від мережі магазинів АТБ. Голова громади Віталій Манич долучився до організації отримання наборів у місті Бердянськ. Його підтримав, надавши техніку для перевезення, голова СВК «Світанок» Вячеслав Курленков.

Наразі вже адресно прямо до домівок літніх жителів громади, підопічних Терцентру, доставлено понад 300 продуктових наборів.

Нагадаємо, в умовах поширення коронавірусної інфекції COVID -19 та оголошення загальнонаціонального карантину Мінсоцполітики України спільно із Національною мережею магазинів АТБ-Маркет впровадили благодійний проєкт, спрямований на всебічну підтримку та допомогу найбільш вразливим верствам населення країни. У нашій громаді продуктові набори отримали громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, які отримують послугу «догляд вдома» у відділенні соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр соціального обслуговування».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь