A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

В Запорізькій області стартував місячник кар’єри молоді  «Твоя успішна кар’єра»

Дата: 04.03.2020 13:38
Кількість переглядів: 361

Побудова кар’єри в сучасному світі стає обов’язковою умовою самореалізації в професійній діяльності.  Сьогодні важливо бути не просто гарним фахівцем, важливо бути кращим. Отже, кар’єра є стимулом у професійному становленні працівника та розвитку його особистісного потенціалу. Служба зайнятості системно підходить до визначення алгоритму побудови кар’єри і як ніхто другий, основним вектором в попередженні безробіття та забезпеченні роботою вбачає в  проведенні активної профорієнтаційної роботи серед молоді, як основної ресурсної групи розвитку економіки.

І тому  Запорізька обласна служба зайнятості проводить  Місячник кар’єри молоді «Твоя успішна кар’єра» з 02 березня по 01 квітня 2020 року.

Мета місячника - активізувати трудову активність молоді, підвищити її конкурентоспроможність на ринку праці та мотивувати на професійний розвиток і успіх у своїй країні.

Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік розповідає:  «Вкрай важливо любити те, що робиш - в цьому випадку вдасться отримувати нові знання, розвиватися та будувати успішну кар'єру. Але, ще одним із головних чинників вдалого вибору професії є її затребуваність. Кар’єрні радники, що працюють в службі зайнятості завжди радо допоможуть усім, хто бажає знайти омріяну роботу, стати конкурентоспроможним та побудувати успішну кар’єру допоможуть це зробити».

Протягом Місячника фахівці служби зайнятості спільно з представниками роботодавців, успішними підприємцями,  молодими  перспективними робітниками, майстрами виробництва  будуть знайомити  молодь з потребами регіонального  ринку праці та основами  побудови  кар’єри. Підсумком акції  «Побудуй успішну кар’єру» 01 квітня буде робота «гарячої лінії», де всі бажаючі зможуть  задати питання щодо особливостей ринку праці та планування професійної кар’єри.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061)233-11-47 і у відділі  організації профорієнтації за номером (061)239-87-17


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь