A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Доступ до результатів надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації

Дата: 13.11.2019 11:14
Кількість переглядів: 5504

Статтею 12 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" передбачено, що результати надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації, у тому числі виписки (крім реєстраційних номерів облікових карток платників податків та паспортних даних), підлягають обов’язковому безоплатному оприлюдненню на порталі електронних сервісів у порядку, визначеному Наказом Міністерством юстиції України від 10.06.2016 № 1657/5.

 

Щоб отримати код доступу результатів надання адміністративних послуг потрібно зробити 5 простих кроків:

 

1.  Подати документи на проведення реєстраційної дії.

 

2.  Державний реєстратор видає заявнику «Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії», на якому зазначено код доступу до результатів надання адміністративних послуг (код доступу до результатів надання адміністративних послуг розміщено у правому верхньому кутку першої сторінки опису).

 

3. Після проведення державної реєстрації в межах строку, визначеного статтею 26 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" заявник за кодом, розміщеним на описі наданих документів, виконує пошук відомостей на сайті Міністерства юстиції України (https//usr.minjust.gov.ua) або в  пошуковому запиті в мережі інтернет вводить «БЕЗКОШТОВНИЙ ЗАПИТ ЄДР».

 

4.  Обирає критерій пошуку «РЕЗУЛЬТАТ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» вносить унікальний номер «код доступ» натискає «Шукати» та проходить перевірку «reCAPTCHA».

5. За результатом пошуку можна отримати: скан установчих документів (зареєстрованих після 01.01.2016 у разі державної реєстрації створення та державної реєстрації змін до установчих документів громадського формування зі статусом юридичної особи) та виписку в електронному вигляді (у разі, коли за результатами надання адміністративних послуг формується виписка Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань").


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь